Woonzorgcentrum Pniël homepage

Getuigenissen

FAMILIE VAN BEWONER:

Jaren lang hebben mijn broers en ik onze mama thuis verzorgd na een hersenbloeding en beginnende dementie… tot het op een zeker moment niet meer kon.

Toen hebben we besloten om haar in Pniël te laten wonen… met een bang hart, want een moeilijke beslissing.

Nu hebben we steeds leuke momenten samen: iets gaan drinken in de gezellige cafetaria, gaan wandelen in de tuin of prachtige omgeving en bij slecht weer kunnen we ook best een toertje maken in heel het gebouw want alles is gelijkvloers.

Er wordt nog steeds gewerkt aan verbetering van de infrastructuur en ook aan de begeleiding van de bewoners en er is altijd wel iets te doen.

Iedereen die werkt bij Pniël doet zijn of haar best om onze ouders een waardige en aangename "oude" dag te bezorgen.

En dat is toch wat we allemaal wensen voor onze ouders.

Dus dank u wel : PNIELTJES !

Tina Van Hoof dochter van Gilberte Marien

 

VRIJWILLIGER:

Letterlijk: “Als vrijwilliger voel ik mij geroepen en gelukkig om de helpende hand en liefde die ik geef… en terugkrijg van onze bewoners. Het schept iedere dag een grote voldoening in mijn leven.”

Mia Van Arwegen

 

BEWONER:

Mijn ouders hebben me geleerd om altijd tevreden te zijn en hier in Pniël is dat geen probleem. We worden goed verzorgd, er is voldoende bezigheid, het eten is goed en toch heb ik nog de kans om mijn eigen ding te doen. Met mijn scooter kan ik nog op pad gaan wanneer ik wil… zolang ik maar terugkom.

Emile Roefs, 86 jaar Bewoner sinds 2016

 

COLLEGA:

Als medewerkers toveren we graag een glimlach op het gezicht van onze bewoners. Er is een fijne samenwerking tussen de verschillende disciplines. Er is veel kans op ontplooiing van je talenten. De mooie open en groene omgeving zorgt voor een rustige sfeer tijdens het werk.

Larissa Fritz, werkzaam bij Pniël sinds 2015