Woonzorgcentrum Pniël homepage
Assistentiewoningen Pniël
Assistentiewoningen Pniël
Assistentiewoningen Pniël
Assistentiewoningen Pniël

Assistentiewoningen - omschrijving

Nieuwbouw gelijkvloerse erkende assistentiewoningen (service flat) te KOOP in een fantastisch mooie natuur omgeving, Domuscura Park, gelegen naast het WoonZorgCentrum Pniël vzw in Pulderbos - Zandhoven. Alle dienstverstrekkingen zijn beschikbaar, noodoproep en zorg vanuit het naast gelegen WZC.

Bent u 65+, of hebt u een handicap, hebt u af en toe hulp nodig, wil U zich veilig voelen in eigen en individuele woning met 24 uur service en noodinterventie binnen de minuten? Dan is dit wat u zoekt.

De assistentiewoning heeft een netto oppervlakte van 63,5 m². Volledig instap klaar, voorzien van een inkomhal met bezoekerstoilet, ruime living met volledig uitgeruste inbouwkeuken, een ruime slaapkamer, ruime badkamer en een berging. Elke assistentiewoning heeft een privatieve tuin van ongeveer 65m² met een terras van 20m².

Alles is gelijkvloers, uw woning, de tuin, terrassen, gemeenschappelijke ruimtes, parking bewoners of bezoekers, cafetaria, kapsalon, kine-ergo-fitness ruimte, snoezelruimte, dierenpark, alles maar dan ook alles is drempelloos toegankelijk.

Denk u eerder aan een investering om eventueel in de toekomst deze assistentie woning te betrekken of eenvoudigweg als interessante investering, dat is ook allemaal mogelijk. De beheersinstantie, het WZC, zal uw huurder verwelkomen of voor U zoeken naar huurders en alle administratieve taken voor U waarnemen.

Let wel, er zijn nog maar 4 van de 32 woningen te koop. Snel er bij zijn is de boodschap.

Aantal woningen (in complex): 32
Erkend door agentschap Z&G: in aanvraag
Toegankelijkheid: invalide personen (rolstoeltoegankelijk) en valide personen
Oppervlakte 2-persoons woning 63,5 m² netto