Woonzorgcentrum Pniël homepage
Visie en missie van Woonzorgcentrum Pniël

Zorg natuurlijk goed wonen

Onze Missie

Het geluk van senioren is de missie van het woonzorgcentrum Pniël. Om dat te realiseren houden wij autonomie, respect voor leeftijd en eigenheid hoog in het vaandel. Gepaard aan optimale zorgverlening vormt dit de voortdurende opdracht van alle betrokkenen die Pniël vorm geven. De christelijk evangelische waarden funderen heel de werking.

Charter

Wij verwelkomen bewoners die respect tonen voor elkaar en voor alle levensvisies. Het is belangrijk dat zij hun familie en vrienden goed kunnen ontvangen. Uitgebreide accommodatie voorziet plaats waar kinderen en kleinkinderen op een aangename manier in een groene omgeving op bezoek kunnen komen.

Onze medewerkers worden zorgvuldig gekozen. Zorg voor ouderen is een roeping voor ieder van hen. Het zijn experts in hun vakgebied en ze worden bijgestaan door externe specialisten en medische en para-medische diensten.

Onze christelijk evangelisch pastorale werkers staan paraat voor geestelijke bijstand. Een groot team van gemotiveerde vrijwilligers voegt aan de brede waaier van zorgen nog een extra dimensie toe.

Pniël is opgericht door gelovigen die deel uitmaken van Evangelische Gemeenschappen van Antwerpen. Vandaag telt de vereniging zonder winstoogmerk nog steeds tientallen leden.

Wij houden ons aan onze afspraken. Overeenkomsten worden correct en tijdig uitgevoerd. Alle leveranciers, financiële partners, overheden en sponsors worden geacht op een ethische manier kwaliteitsproducten en diensten te leveren.

Als zorginstelling wenst Pniël voor alle partijen waarmee zij in contact komt een duurzame relatie op te bouwen.

PNIËL is een christelijk evangelisch woonzorgcentrum zonder winstoogmerk.